petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Jag smyger över golvet, ser solen smyga upp

Publicerad 2014-01-08 19:24:13 i Allmänt

En tidig morgon på gymmet och tillgång till allt vad träningsmaterial heter fick Ida till att bli som ett litet barn i en leksaksaffär. Det finns så mycket man vill göra på en gång!
 
Efter träningen bokade jag min livs första tvätt-tid, det känns lite vuxet faktiskt. Jag tycker inte tvättningen på vår resa räknas då vi faktiskt bara tvättade i maskin två eller tre gånger. Sedan var det bara att ta en dusch och promenera mot universitetet. En föreläsning om hållbar utveckling stod på dagens schema och var faktiskt helt okej. Jag har märkt att det beror mer på hur bra föreläsaren är än hur pass intressant ämnet är för att man ska lyssna.  Idag var det en bra föreläsare med struktur och bra röstläge då blir det genast mycket lättare att lyssna.
 
Det bästa med tidig träning är att man får så mycket tid över till annat! Idag har jag hunnit läsa hur mycket som helst och tvättat såklart. Imorgon väntar en lång skoldag. Kör på samma start imorgon som jag gjorde idag. Efter skolan har jag bokat in mig på det enda lediga passet som fanns på hela veckan typ. Hej alla nyårslöften kan det vara februari snart så att ni inte tränar mer och vi som vill träna får plats. MVH Bitter Ida som inte får plats på dem passen hon vill...
 
Idag tog jag mig även i kragen och fixade några böcker och skrev ut kursplanen inför idrottskursen som drar igång snart. Mycket oklart som jag inte visste om. Till exempel att vi ska till säfsen och åka skidor, vilket jag inte har gjort på många år. Fast det blir nog skoj.
 
Nej nu måste jag ut och hämta min tvätt i torkskåpet och sen blir det nog sängen. Fast först måste jag vänta tills min roomie kommer hem så jag får veta hur hennes första skivstångspass gick. Hur coolt är det inte att hon ska bli instruktör, jag är så imponerad och avundsjuk. Men en vacker tag ska jag fasiken också ha mitt egna pass, så det så!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela