petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

Let's runaway and don't ever look back

Publicerad 2014-01-05 10:40:59 i Allmänt

Jisses vad bra det här känns. Flytten igår gick bra. Det är tur att man har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp. Inte nog med att de hjälpte till med hela flytten de fyllde även upp kyl, skafferi och frys med precis de varor som jag ville ha. Tack tack och tack igen om ni läser det här mamma och pappa!
 
När de hade lämnat mig och jag öppnade dörren på riktigt för första gången så kändes det så bra i magen. Det kanske låter töntigt men jag är verkligen så förväntansfull för det här. (Enda nackdelen är att rummet är lite litet, men samtidigt får jag plats med det jag behöver.) För första gången i mitt liv ska jag verkligen stå på egna ben och dessutom i en ny stad. Jag tror verkligen att det här är bra för mig. Bara en sådan sak som att jag kunde ta en nästan två timmarslång kvällspromenad med Emma och snacka skit utan att ha behövt planera det flera dagar innan. Eller att jag idag kan träffa Anna på stan och "plugga"(antar att det lär bli en hel del  annat snack också).
 
Det är tredje natten jag har sovit elva timmar i sträck. Det borde väl också vara ett tecken på att det här känns bra? Med tanke på att jag knappt har sovit sex timmar per natt de senaste månaderna? Hur som helst så vaknade jag upp utvilad och gårdagens förkylning känns inte alls lika farlig. Därför tänkte jag nu efter min morgongröt cykla iväg till ett spår och jogga runt lite. Fick även höra att det finns ett utomhysgym där så jag kanske kör lite där med, får se helt enkelt! Imorgon ska jag köpa kort på friskis och svettis, det ligger drygt 500 meter härifrån. Med det så säger jag hej då till att leta parkeringsplatser, betala dyra parkeringsavgifter och hålla fasta träningstider!
 
Hej så länge!
 
Jag har tänkt att jag ska fixa med lite bilder vid min säng så att rummet blir lite personligt. Än så länge har jag dock bara dessa två. Men det känns bra att ha farfar, big me och mini me vid min sida när jag ska sova på kvällarna!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela