petersonida.blogg.se

DARE TO BE GREAT

You know I dream in color, and do the things I want!

Publicerad 2014-01-28 11:21:09 i Allmänt

I lördags blev det drinkkväll med bästa trion. Det resulterade i en helkväll på strömpis, en död mobil och 115 missade meddelande från oroliga vänner. Vad är det med iphone-telefoner att lägga av när det är kallt ute? Aja det var en trevlig kväll i alla fall men mindre kul söndag. Jag har nog inte varit så trött på länge. Antar att det var för att jag sov så dåligt natten innan. Kunde inte somna och när jag väl hade somnat vaknade jag av ett sms från friskis att jag fått en reservplats på IW. Dum som jag var kunde jag inte avboka utan gick dit istället för att sova ut och sedan rullade dagen på i ett.. Det är först nu som jag är människa igen efter ett morgonbesök på gymmet!
 
Frågan är ju om man börjar bli gammal när det nästan tar två dygn att återhämta sig? Jag och Ida var till och med tvungna att lägga oss och sova på lunchen i ett omklädningsrum för att orka med eftermiddagens seminarium. Jaja, det är så det är.
 
Imorgon bär det av till säfsen. Jag börjar bli lite smånervös för det där med skidåkningen alltså. Håller alla tummar jag har för att jag inte bryter några ben! Samtidigt ska det bli kul att umgås med den nya gruppen. Vi är där till fredagslunch sen lutar det mot en lugn helg. Jag har föreslagit tacokväll så får se hur det blir. På söndag hoppas jag få besök från familjen. Det skulle vara trevligt att få bjuda dem på mat. (och äntligen få min ipad som har kommit efter en lååång väntan!)
 
Nej nu ska jag fortsätta städa lite och sen gå ner på stan och uträtta lite ärenden med Emma.
 
Hej så länge!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela